Active start met onze peutertuin bij VCN

Hoe kan je je kindje een goeie start in het leven geven? Juist, door hem of haar heel veel te laten spelen. Door spel en spelen leren ze namelijk op een leuke manier ontdekken en de grenzen van hun lichaam verleggen. Verleg je de grenzen van je lichaam, dan ook die van je hersenen. Beweging zal dus op wat langere termijn naast een betere gezondheid ook helpen in vaardigheden als rekenen, lezen en schrijven.

SPORTJEAL biedt bij VCN een uurtje ‘begeleid’ spelen. Wat ga je doen? Er zal steeds een parcour staan waarin alle motorische vaardigheden worden getest en geprobeerd. Denk maar aan klimmen, klauteren, kruipen, springen,… Maar we gaan ook de ogen en oren trainen, het gevoel in de vingertjes en voetjes sterker maken,… Dit doen we allemaal in de vorm van ouder-kind spel.

Al zin gekregen om te komen spelen? De peutertuin start nu een eerste blok bij VCN. Zie onder voor de praktische informatie.

Leeftijd

Alle jeugd met leeftijden tussen 2-4 jaar

Data Blok 1

  • 4-11-18-25 oktober
  • 1-8-15-22 november

Tijd

10.00 - 11.00 uur

Locatie

Sporthal - Het Louvre 3 - Capelle aan den Ijssel

Kostprijs

Je betaald tijdens heel blok 1 per training de introductieprijs van €5,00. Dit betaal je ter plekke. Als je dus een keertje niet kan, hoef je ook niet te betalen.

Aanmelden

Aanmelden kan via de onderstaand aanmeldknop. Dit hoef je slechts te doen voor de eerste training.

jordan-whitt-219692.jpg
aaron-mello-137671.jpg
 
 
 
 
SJA_nieuwlogo.png
logo vcn.jpg