Meer spelen in sport

Sportjeal Symposium

4 juni 2023 in Bergschenhoek

Programma

 • 12.00: inloop

 • 12.30: opening

 • 12.45: Plenaire workshop van Els van Noorduijn en Jaap Verhagen: “Meer spelen in sport”

 • 14.30: Start workshopcarrousel voor trainers / Start brainstorm voor bestuurders

 • 17.45: Plenaire discussie: Maatschappelijke bijdrage van sport

 • 18.30: Borrel

Kom ook en maak kans op:

-Workshop van 2h van Sportjeal op jouw locatie

-4h veldhuur van de beachvelden van Volley2B

Algemene info

 • Datum: 4 juni 2023

 • Aanvang: 12h00

 • Locatie: Sporthal de Ackers, Groeneweg 27A, 2661 AL Bergschenhoek

 • Aanmelden noodzakelijk

 • Gratis voor verenigingen Lansingerland

Gamification

Hoe concurreer ik als trainer met Insta, Netflix en YouTube? Hoe kan ik mijn trainees voorzien van genoeg Dopamine om te blijven komen naar jouw training?

Wij nemen je op deze dag mee in de gamification van je training. Samen laten we zien hoe je aan eenvoudige knoppen kan draaien en in een keer heel veel verschillende oefeningen in je arsenaal hebt die ook nog eens aanslaan bij je trainees!

Met bestuurders ga ik graag in gesprek over zaken als vrijwilligersbeleid, welke ervaringen we al hebben met professionaliseren/ verbeteren van ons sportbestuur/ onze vereniging. En hoe we dat verder kunnen verbeteren in samenwerking met de verenigingen in en rondom de gemeente Lansingerland.

Wie en wat hebben we dan allemaal nodig?

Marc Bloemhard, voorzitter Volley2B, gaat hierover met jou in gesprek.

Wie is partner van dit symposium?

Niet alleen wij, maar ook onze sprekers kijken er naar uit!

Els van Noorduijn

Drijvende kracht achter Veelbegaafd.nl

Els van Noorduijn

Drijvende kracht achter Veelbegaafd.nl!

Als voormalig Olympisch topsporter weet Els wat nodig is om doelen te behalen én hoe haar verschillende talenten in te zetten om op diverse terreinen succesvol te worden.

Na haar carrière als topsportster heeft Els besloten om zich te gaan richten op het coachen, begeleiden en opleiden van meervoudige talenten. Els heeft door de jaren heen al tientallen talenten succesvol begeleid.

De boeken "Range" van David Epstein & "Multiple Intelligences" van Howard Gardner vormen een belangrijke basis voor de trajecten van Els.

Jan-Willem van Vliet

Trainer Sportjeal

Jan Willem van Vliet

Trainer Sportjeal

Supergaaf om voor een dopaminefabriek als Sportjeal dit soort evenementen te mogen doen.

Trainers inspireren en enthousiasmeren om te groeien in hun vak en te zien hoe dat hun trainees helpt is mijn drijfveer!

Jaap Verhagen

Eigenaar Veronon

Jaap Verhagen

Eigenaar Veronon

" Ondernemer in onderwijs, sport en coaching. Zet bewegen in om tot gedragsverandering te komen. Speelt liefs met een (basket)bal en met anderen om verbinding tot stand te brengen en te verbeteren. Vader, partner, spelmaker. "

Sven Walleze

Trainer Sportjeal

Sven Walleze

Trainer Sportjeal

Bewegen in alle facetten is wat ik enorm fascinerend vind en waarin ik me ook steeds weer laat verbazen. Als een klein kindje kan ik uren gefascineerd naar de beweging kijken en wat dit voor effect heeft.

Ik ga je meenemen in breed motorisch ontwikkelen, een beetje een modeterm geworden, maar wel noodzakelijk om aandacht aan te geven binnen je vak.

Marc Bloemhard

Voorzitter Volley2B

Marc Bloemhard

Voorzitter Volley2B

Wij zijn met onze club Superclub geworden, dat is een term die word gegeven aan volleybalverenigingen die inzetten op professionalisering. Hiervoor hebben we vanuit de Nevobo, maar ook vanuit de gemeente een mooie bijdrage gekregen.

Graag wil ik tijdens dit symposium met jou in gesprek over hoe we kunnen samenwerken om dit groter te maken. Sluit je dus zeker aan als je interesse hebt om op welke manier dan ook een professional aan je te binden.

Rogier van Meggelen

Trainer Sportjeal

Rogier van Meggelen

Trainer Sportjeal

Training geven is een feest en er voor zorgen dat kids op het einde al weer wensen dat ze morgen terug kunnen keren, dat is mijn doel!

Daar ga ik jou in meenemen! Hoe doe ik dat en hoe gebruik ik spel, zonder mijn doelen uit het oog te verliezen, om dit te realiseren!

Onze app een keer proberen?

Probeer gratis een demo van de Sportjeal App.

Een app voor

De Trainer, Sportvereniging en Sportbond

Trainer

Sportvereniging

Sportbond

Traject

De app als versterking op onze missie

Wij willen iedereen de kans geven zich met gelijke kansen te ontwikkelen door middel van sport en beweging!

"It takes a village to raise a child"

Als trainer heb je maar een select moment van de tijd impact op een trainee. Maar zoals eerder gezegd, kan je hier een hele mooie indruk op nalaten, eentje die een leven lang meegaat.

Hoe bouwen we dan aan dat dorp?

De hele vereniging heeft dus zijn waarde hierin. Wij helpen graag bij de het ontwikkelen van de bestuurlijke en de managementkant.