Tijdens het Sportjeal Symposium 2022 worden verschillende (gast)workshops gegeven. Hieronder vind je een beschrijving van de workshops.


Active Start (Speeltuin)

Samen met Sven Walleze ga je actief aan de slag met de leeftijd 2-6 jaar. Samen met ouders en de kindjes. Sportjeal heeft 15 motorische leerlijnen die in een jaarprogramma voorbij komen. In de clinic leer je hoe je deze oefeningen geeft, aanpast en uitdagend houdt.  

Skill Drills (CMV)

Samen met Sven Walleze ga je actief aan de slag met de leeftijd 6-12 jaar. Sportjeal heeft 15 motorische leerlijnen die in een jaarprogramma voorbij komen. In de clinic leer je hoe je de oefeningen geeft, aanpast en uitdagend houdt. 

Gamificator (Oefeningen maken voor trainers) 

Hoe maak je snel een oefening met datgene wat je wilt trainen. Hoe kan je deze snel op een andere manier geven? Samen met Rogier van Meggelen, Jan Willem van Vliet en Wibout van der Weide gaan je letterlijk puzzelen met de puzzelstukjes van oefeningen. Gegarandeerd dat je met oefeningen en inspiratie naar huis gaat.

Het maken van een strategie (Bestuurssessie)

Victor Anfiloff neemt je mee in hoe een vereniging een strategie kan kiezen en kan vasthouden. Welke strategie heeft jouw vereniging?

Training geven en coaching philosophies (Trainers & Coaches)

Victor Anfiloff vertelt over verschillende filosofieën betreft training geven en coachen. 

Hoe zorg je voor een leerklimaat? Welke keuzes maak jij?

Volley United (Trainers & Coaches)

Kristof de Loose neemt je mee in het gebruik van veel verschillende materialen om training geven spannender en leuker te maken. Breed Motorisch opleiden met een directe link naar volleybal

Sportjeal App (Trainers, Coaches, TC & Besturen)

Sportjeal heeft een app ontwikkeld waar de leerlijnen van Active Start / Skilldrills in staan Maar er is ook een hele leerlijn voor volleybal gebaseerd op waar jouw spelers aan toe zijn. Competentie gericht training geven. Inzicht voor ouders/trainers/TC. Dit alles om groei en ontwikkeling te bevorderen. Pieter Naber legt de modules en het gebruik van deze app uit.

Membro (Besturen, Secretarissen & Penningmeesters)

Membro is een ledenadministratie, financiële administratie en leden volg systeem voor verenigingen. Tijdens deze sessie neemt Pieter Naber je mee hoe ook jij:

Best practices en vraag ophalen (Bestuur sessie)

De voorzitter van VCN gaat graag met andere bestuurders en geïnteresseerden sparren over besturen van verenigingen. Wat gaat er goed, wat kan er beter? Hoe lossen andere verenigingen dit op? Welke mogelijkheden zijn er verder?