RVV / Duurzame vereniging

Het bestuur van RVV kwam 2 jaar terug bij ons aankloppen om mee te denken. De vraag: hoe kunnen we meer jeugd aantrekken en vooral meer jongetjes aantrekken.

Kort daarop kwam de mogelijkheid om als initiatiefnemer een plan in te dienen bij de Maatschappelijke Agenda van gemeente Katwijk. Samen met het bestuur van RVV hebben we een plan gemaakt om stapsgewijs meer programma’s aan te bieden voor verschillende doelgroepen.

De programma’s pasten precies binnen die maatschappelijke agenda wat er voor heeft gezorgd dat de gemeente ons 2 jaar lang financieel ondersteunt.

We hebben hier ondertussen veel jeugdtrainers opgeleid, die allemaal stilaan de taak van trainer oppakken in de vorm van hoofdtrainer of assistent.

De skilldrills draait op volle toeren bij de jeugd tussen 9 en 12. De speeltuin zullen we opstarten in het nieuwe jaar en daarna komen nog meerdere programma’s.

Delen via

Gratis webinar?

Laat hieronder je email achter en download de gratis webinar “Ineens ben je coach”.

Wat is er mogelijk? Vraag het!

Stuur ons een Whatsappje, een email of leer onze stem kennen, ouderwets via de telefoon.

Nog een succesverhaal?

Onze App is er

Werken aan autonomie, binding en competentie om iedereen binnen je sportvereniging te laten floreren. Dat hebben we weten in een app te integreren. Trainees 2-6 jaar – Active start:…

Motorische ontwikkeling bij Ayers Roockies

Bij deze klimvereniging mochten we meerdere clincis geven betreffende groei en ontwikkeling bij jeugd. Was erg leuk om met een buitenbeentje in sport zo aan de slag te gaan….