Sportjeal APP

Because we love the game

Gelijke kansen door sport en bewegen

Sport als middel om te ontwikkelen naar een gebalanceerd mens.

Aanbod in de applicatie

Active Start

De beweegleerlijn voor kindjes van 2 – 6 jaar. Vol inspiratie en wekelijks nieuwe beweegvormen om de kindjes op een leuke manier te laten kennismaken met sport en bewegen.

Zo is de stap naar de club makkelijk gemaakt.

Skill Drills

De breed motorische leerlijn voor kinderen van 6 – 12 jaar. Wekelijks nieuwe beweegvormen die kinderen helpen om zo breed mogelijk zich te ontwikkelen waardoor ze fysiek, mentaal en cognitief sterker in het leven zullen staan.

Sportleerlijn

Voor het volleybal hebben we onze eerste leerlijn klaarstaan. Van beginner tot divisiespeler: wat is daar voor nodig en wat is de leerweg. Hiermee ondersteunen we de trainers opdat ze gericht training geven aan hun groep.

Progress

Samen met de sportleerlijnen loopt uiteraard de ontwikkeling van je trainees. Wij meten die aan de hand van het halen van de competenties. Hierdoor kan elke trainee, maar ook de club de groei van iedereen bijhouden.

Academy

De academy staat vol met kennis over alle thema’s en onderwerpen die maar voorbijkomen. Daarnaast wordt het gevuld met inspiratieoefeningen, waar jij ook aan kan bijdragen.

Gamificator

Creatief zijn in het oefeningen maken, hoeft niet moeilijk te zijn. De gamificator helpt je hiermee oefenen door je steeds weer andere bouwblokken te geven om te verwerken in je oefening.

Werken aan autonomie, binding en competentie om iedereen binnen je sportvereniging te laten floreren. Dat hebben wij weten in een app te integreren.

De makers

Rogier

Specialist in gamificator en volleyballeerlijn

Sven

Specialist in breed motorisch opleiden

Alja

Specialist in organisatiestructuur

Pieter

Specialist in bouwen van webapplicaties en mobiele apps