Gelijke kansen door sport en bewegen

Sport is verbindend, maar wij willen dit niet als privilege. Lees hieronder wie wij zijn.

Over ons

Wat is Sportjeal nou precies?

Vooral omdenkers: ‘Gebaande paden brengen je steeds op dezelfde plek. Wil je ergens anders heen, kijk voor een ander pad of creëer er zelf een.’ Ons Traject geeft vrijwilligers de kans hun innerlijke trainer te ontdekken en hiermee de kinderen een herhaalwens te geven.

Wie zijn wij?

Wij zijn Sven, Rogier en Alja, 3 vrienden met een gezamenlijke passie: Sport!

Het zal geen verrassing zijn dat wij elkaar leerden kennen tijdens het sporten. De gezamenlijke passie voor sport verbond ons echter niet alleen op het veld, maar ook professioneel. We konden eindeloos praten over de reden waarom sommige mensen niet in beweging te krijgen zijn en besloten daarom dat wij het sportaanbod anders wilden doen! Zo ontstond Sportjeal, waarmee wij op een missie zijn om onze kennis en ervaring in te zetten om trainers op te leiden. Zij zijn degenen die ervoor kunnen zorgen dat iedereen plezier krijgt in sport en bewegen.

Sven Walleze

Sven Walleze

Beweging fascineert me, de manier waarop we dat leren en de manier waarop we daarin vast komen te zitten. Als trainer wil ik ondersteunend zijn aan de ontwikkeling van mensen door beweging. Dus als ze vastzitten, help ik graag om beweging te creëren. Als er beweging is, help ik graag om daarin verder te groeien.

Sportjeal is mijn kindje waarin ik mijn passie kwijt kan. Marie is mijn kindje die ik zelf zie groeien naar haar eigen passie. En wat is dat mooi om te zien.

Rogier van Meggelen

Rogier van Meggelen

Sport en bewegen zijn mijn passies. Anderen besmetten met deze liefde en drive is het mooiste wat er is. Niet alleen zelf anderen inspireren maar tegelijk zelf ook geïnspireerd worden door andere ideeen.

Sportjeal is precies wat dit voor mij inhoud. Mezelf en anderen uitdagen en elke dag leren en kennis overbrengen.

Alja van Peursen

Alja van Peursen

Trainer, teambuilder, teammanager, verandermanagement, project en programmamanagement

Ik ga enthousiast te werk en beschik over voldoende daadkracht. Voor mij zijn openheid en humor onmisbaar in mijn omgeving. Ik geloof dat vanuit samenwerking veel te realiseren is. Ik sta ervoor om vanuit die samenwerking mensen te helpen groeien, dit niet alleen in fysieke resultaten maar ook in ontwikkelingsresultaten.

Ambassadeurs

Niet alleen wij, maar ook velen uit de sportwereld geloven in onze werkwijze.

Wij zijn trots op onze ambassadeurs. Ontdek wat sport voor hen betekent.

Aad Kraaij

Voorzitter RVV

Aad Kraaij

Voorzitter RVV

Als kleine vereniging is het soms moeilijk om stevig te blijven staan. Te kort aan handen, te veel om te doen en daarbij allemaal grote ambities. Sportjeal heeft ons geholpen en helpt ons nog steeds in het ontwikkelen naar een duurzame vereniging waarin we onze maatschappelijke troeven veel beter omarmen, maar ook nog steeds topsport weten aan te bieden.

Sportjeal is vernieuwend en verfrissend, dat hebben wij allemaal hard nodig als we nog een lang bestaan willen hebben.

Ard Kramer

Voorzitter VCN en ambassadeur van Sportjeal

Ard Kramer

Voorzitter VCN en ambassadeur van Sportjeal

De afgelopen maanden hebben we als volleybalvereniging VCN, nauw samen gewerkt met SportJeAl. We hebben ze leren kennen als inhoudelijk bekwaam en ook op het gebied van proces begeleiding uitstekende partners! Hierbij hebben zij zich binnen enkele maanden al weer 'terug verdiend' en dan is een 'goede investering' dus een understatement.

Het uitgangspunt dat zij zich 'misbaar' willen maken, klinkt misschien bijzonder maar past uitstekend bij hun filosofie. Het opstarten van het initiatief om meer jeugd aan het bewegen te krijgen is een initiatief dat we uiteindelijk zelf, samen met partners in Capelle en bij de Nevobo willen bereiken. Zij geven ons een stevige zet in de goede richting waarvoor we ze willen bedanken!

Marcio Franca

Volleybalcoach and physical teacher in Portugal

Marcio Franca

Volleybalcoach and physical teacher in Portugal

Hello friends from Holland, In Portugal we built A STRONG friendship through international tournaments. I had the pleasure of meeting these two amazing guys: Sven and Rogier.

It's been a few years now and we've continued together to build great partnerships and sports projects. I feel great pride and privilege to be part of the Sportjeal team! We want to do more and better through sports exchanges for athletes and coaches. I look forward to news soon!

Hong Zhao

Bondscoach Nederlands dames zitvolleybal team

Hong Zhao

Bondscoach Nederlands dames zitvolleybal team

We waren erg blij toen Rogier bij ons aansloot als assistent bondscoach Nederlands dames zitvolleybal team. Zijn expertise in sport, voornamelijk in volleybal en mental coaching heeft ons als startend team in een nieuwe fase gebracht en waaruit we nu een prachtig team hebben gebouwd.