WIJ ZIJN SPORTJEAL


2017-09-28 - Sportjeal shoot Hubertusviaduct - 20.40.35.jpeg

Sven walleze

We gaan met Sportjeal geen hongersnood of andere wereldproblematieken aanpakken, maar gaan daar werken waar onze kracht ligt. Opleiden en ontwikkelen van individuen en verenigingen in sporten en bewegen, wat weer gaat zorgen voor nieuwe stevige wereldverbeteraars die op hun beurt een steentje kunnen bijdragen. Door daarnaast ook andere opleiders en trainers in onze visie mee te nemen, kunnen we dit idee breed uitdragen, waardoor er weleens een wereld vol sterke individuen gaat ontstaan met elk hun eigen kracht. Een erg fijne gedacht vind ik dat, eentje waar ik met meer dan 100% energie voor ga!

2017-09-28 - Sportjeal shoot Hubertusviaduct - 20.39.31.jpeg

Rogier Van meggelen

Als het over sport en bewegen gaat, dan gaat mijn brein aan. Talloze ideeën stromen er doorheen en dan wil ik duizend en één dingen gaan proberen en doen. Met Sportjeal krijg ik de kans om al die ideeën te testen en te proberen. Als bewegingswetenschapper en met mijn ervaring als volleybaltrainer heb ik veel kennis over motorisch leren en ervaring in het verenigingsleven. Het zien van ontwikkeling geeft mij energie en zorgt ervoor dat er geen enkel moment is dat ik hier niet van geniet.

2017-09-28 - Sportjeal shoot Hubertusviaduct - 20.36.38.jpeg

Alja Van Peursen

Sport is niet alleen sport, het is een middel om te komen tot de algemene ontwikkeling van ieder individu. Ieder met zijn of haar eigen individuele doelen. Vanuit mijn ervaring als sportklimtrainer maar ook als programma/projectmanager wil ik het beste halen niet alleen uit het team maar ook uit het individu. Dit hoeft niet sport specifiek te zijn maar juist door de inzet van LTAD is het iets dat sportoverstijgend is waarin ik uitga van de toegevoegde waarde voor de atleet in plaats van de toegevoegde waarde voor de sport. Dit neem ik als uitgangspunt en breng hierdoor beide pijlers naar een hoger niveau.

2017-09-28 - Sportjeal shoot Hubertusviaduct - 20.42.07.jpeg

Jeroen Bos

Sport maakt het leven beter en leuker. Mijn drive om bij Sportjeal te werken is dat ik vanuit mijn achtergrond als opleider en mijn levenslange interesse voor sport vaak zie dat sporttrainingen op een betere manier neergezet kunnen worden. De visie van Sportjeal met LTAD als leidraad spreekt mij zeer aan. Ik wil dan ook graag mijn ervaring als opleidingskundige inzetten om met de visie van Sportjeal de breedte sport beter neer te zetten. Mijn doel is dat mensen hun leven lang kunnen genieten van sport op de juiste manier en op het juiste niveau. Sportjeal staat hier voor!

 

WIj willen iedereen de kans bieden op een eerlijke ontwikkeling in sport en beweging. door hen de Ondersteuning te bieden die zij nodig hebben Kunnen we dit ook waarmaken.

Vanuit verschillende invalshoeken zorgen wij samen voor een stevig fundament. Onze brede en jarenlange ervaring in de sport en/of ontwikkelwereld heeft ervoor gezorgd dat wij een groot netwerk hebben van experts met diverse specialisaties. In nauwe samenwerking met deze experts heeft SPORTJEAL antwoord op al uw vragen.