In 4 stappen sport leuk en leerzaam

Bekijk uit welke stappen het Sportjeal traject bestaat, hier leggen we uit wat we per stap willen bereiken.

Verenigingsadvies

Waar ben je als sportvereniging naar op zoek? Wil je groeien in jeugdleden of ambieer je professionalisering? Wil je weten hoe je een inclusievere sfeer creëert of is duurzaamheid een groot thema binnen jullie ambities? Zo pakken we het aan:

Trainers opleiden

Jeugdtrainers krijgen met allerlei soorten kinderen en leeftijden te maken. De één is afgeleid door een vogel, bij de ander zit het perfectionisme in de weg. Hoe zorg je als trainer voor een leuke training voor iedereen?

Meer sportplezier

“Ik kan dat echt niet” of “Iedereen is toch beter dan ik”. Deze confrontatie met de eigen sportkwaliteiten kunnen het spelplezier van een kind enorm in de weg zitten. Een door Sportjeal opgeleide jeugdtrainer:

Behoud van kwaliteit

Jeugdleden werven gaat een stuk gemakkelijker als je sportclub bekend staat als een goede vereniging. Hier gaan we voor:

Wat kunnen we voor jouw vereniging betekenen?

Dit is steeds maatwerk. Door het gesprek aan te gaan met de vereniging gaan we op zoek naar de ambities en de vragen die daarbij rijzen en vragen we door naar de middelen die daarvoor voorhanden zijn. Hieruit zullen we een voorstel maken om een plan te schrijven waarin we de ambities vormgeven, de vragen beantwoorden en op zoek gaan naar middelen.

of

Nog niet helemaal overtuigd?

Laat hieronder je email achter en download de gratis PDF
“Ineens ben je coach” met handige coaching tips.

Tools

De Sportjeal Tools zijn ontwikkeld om jouw vereniging te helpen groeien.

Lees kort welke middelen we gebruike voor de verschillende leeftijdscategorieen.

Speeltuin

40 lessen voor de doelgroep onder 6 jaar. Samen met hun mama of papa gaan deze kindjes sporten op een parcour. Dit traint hun capaciteiten in klimmen en klauteren, balans, springen en landen.

Skilldrillz

Voor kinderen onder 12 jaar. Het programma zorgt dat kinderen inclusief en competitieloos kunnen werken aan sport en bewegen in de breedste zin van het woord. met een knipoog naar de sportspecifieke omgeving.

Boostcamps

Een programma voor jongeren die niet of niet meer sporten. Door ze zowel mee te nemen op het gebied van fysieke ontwikkeling als competenties richten we ons op persoonlijke ontwikkeling. Fitter en beter in je vel zitten tot gevolg.

Oefenmeester

Geen inspiratie voor een nieuwe oefening? Geen probleem oefenmeester kan je verder helpen. 

Wij geven je een aantal ingrediënten voor je oefening. Een oefening maken wordt zo een soort puzzel. Hierdoor geeft oefenmeester inspiratie, zet aan tot nadenken en zorgt voor creativiteit bij het maken van oefeningen.

Trainingmeester

Trainingmeester is een uitbreiding op de tool oefenmeester. Hierbij krijg niet alleen de ingrediënten voor 1 oefening maar voor een hele training. Waarbij alle oefeningen wel hetzelfde thema behouden. Zo krijg je de ingrediënten voor een warming up, sportbrede kern, een sportspecifieke kern en een gamelike oefening. Zo heb je altijd inspiratie voor een hele training!

Seizoensplanner

Seizoensplanner is een uitbreiding van de tool trainingmeester. Hierin worden de technische plannen van een club gekoppeld aan de tool trainingmeester. Door Sportjeal jullie eigen wensen en doelstellingen van de club in de seizoensplanner te laten stoppen krijgen alle trainers de juiste ingrediënten in de juiste week in de app zodat trainers trainen wat de club voor ogen heeft maar met hun eigen twist en eigen creativiteit.