In 4 stappen sport leuk en leerzaam

Bekijk uit welke stappen het Sportjeal traject bestaat, hier leggen we uit wat we per stap willen bereiken.

Verenigingsadvies

Waar ben je als sportvereniging naar op zoek? Wil je groeien in jeugdleden of ambieer je professionalisering? Wil je weten hoe je een inclusievere sfeer creëert of is duurzaamheid een groot thema binnen jullie ambities? Zo pakken we het aan:

Trainers opleiden

Jeugdtrainers krijgen met allerlei soorten kinderen en leeftijden te maken. De één is afgeleid door een vogel, bij de ander zit het perfectionisme in de weg. Hoe zorg je als trainer voor een leuke training voor iedereen?

Meer sportplezier

“Ik kan dat echt niet” of “Iedereen is toch beter dan ik”. Deze confrontatie met de eigen sportkwaliteiten kunnen het spelplezier van een kind enorm in de weg zitten. Een door Sportjeal opgeleide jeugdtrainer:

Behoud van kwaliteit

Jeugdleden werven gaat een stuk gemakkelijker als je sportclub bekend staat als een goede vereniging. Hier gaan we voor:

Wat kunnen we voor jouw vereniging betekenen?

Dit is steeds maatwerk. Door het gesprek aan te gaan met de vereniging gaan we op zoek naar de ambities en de vragen die daarbij rijzen en vragen we door naar de middelen die daarvoor voorhanden zijn. Hieruit zullen we een voorstel maken om een plan te schrijven waarin we de ambities vormgeven, de vragen beantwoorden en op zoek gaan naar middelen.

of

Tools

De Sportjeal Tools zijn ontwikkeld om jouw vereniging te helpen groeien.

Een overzicht van onze workshops. Niets is hetzelfde, geen enkele omgeving is dezelfde en als mens ben je niet elke dag dezelfde.

Daarom leveren we steeds maatwerk en zijn zelfs flexibel op de dag van uitvoering!

Skilldrills